Posted on

Våra svenska och norska grannar

Våra grannar


Till våra svenska grannar

Vi har många kunder från Sverige och Norge. Det är därför jag skriver det här blogginlägget på svenska och norska. Vi arbetar med att översätta och göra vår webbshop mer inbjudande för våra svenska och norska grannar. Tills vi har allt på plats kommer jag att försöka skriva något här på vår blogg då och då.

Om du upptäcker ett översättningsfel skulle jag vara mycket glad och tacksam om du kunde meddela mig detta på mb@porsa.dk. Tack på förhand!

Vi har doppskor i alla former och storlekar, både för privatpersoner för möbler och för företag, doppskor för aluminiumprofiler. En trevlig nyhet är Silent Socks, som faktiskt är svensk design, och vi är mycket nöjda med den. Det är slip-on-skor som dämpar skrapljud och skyddar både golv och möbler. Ja, och det är också bra för oss och särskilt för våra barns hörsel.

Till våra norska grannar

Vi har många kunder som kommer från Sverige och Norge. Det är därför jag skriver det här blogginlägget på svenska och norska. Vi arbetar med att översätta och göra vår onlinebutik mer välkomnande för våra svenska och norska grannar. Tills vi har allt på plats kommer jag att försöka skriva något här på vår blogg då och då.

Vi har doppskor i alla former och storlekar för både privatpersoner för möbler och för företag, doppskor för aluminiumprofiler. Ett trevligt nytt tillskott är Silent Socks, en svensk design som vi är mycket glada över. Det är “flytande skor” som dämpar det skrapande ljudet från möblerna och skyddar både möblerna och golvet. Ja, och det är också bra för oss och särskilt för våra barns hörsel