Posted on

Tysta strumpor skyddar barns hörsel

Tysta strumpor skyddar din hörsel

Tysta strumpor i skolan

Ljudet i skolan är inte alltid optimalt. I ett bullrigt klassrum kan det vara svårt att höra vad läraren säger och det kan vara svårt att koncentrera sig på inlärningen. Våra Silent Socks kan dämpa ljudet från rörskydd stolar som ständigt dras och skjuts över golvet, särskilt i skolor och institutioner. När miljön är någorlunda tyst hjälper det också hur vi pratar med varandra. Eftersom vi plötsligt kan höra behöver vi inte ropa och skrika för att få uppmärksamhet.

Vi måste ta hand om våra barns hörsel. Hörseln är viktig för att utveckla sociala färdigheter, kunna kommunicera och för deras välbefinnande. Vi använder hörseln för att lära oss tala, läsa och skriva och för att utveckla sociala färdigheter. Ta på dig dina “strumpor” från Rörskyddshoppen.dk. Lätt att applicera och tvättbar.

Finns i olika storlekar och färger. Beställ Silent Socks Original och Silent Socks Heavy Duty
Läs mer här