Posted on

Skydda dina möbler…. och golv!

Utan rörskydd förstört golv

Du tänker förmodligen inte så mycket på det. Åtminstone gjorde jag inte det förrän jag fick reda på vad rörskydd var och var man kunde köpa dem. På bilderna nedan kan du se vad som hände mig eftersom jag inte visste att jag skulle se upp. Jag lånade några stolar på julafton och insåg inte att de inte hade ordentliga rörskydd. På bilden ovan kan du se vad den gjorde med mitt vardagsrumsgolv.

På den andra bilden kan du se att en av mina trädgårdsstolar inte mår så bra. …. Varför då? För att jag inte insåg i tid att den behövde nya skor.

Brutet stolben på grund av att rörskydd saknades Trasig trädgårdsstol eftersom jag glömde att byta “skor” på den

Det är därför jag rekommenderar att du håller ett öga på “skorna” innan de har slitits ner helt – de är där för att skydda både golvet och möblerna. Inte bara det, utan det ger dina möbler en längre livslängd, och det är värt att tänka på.