Posted on

Behöver dina möbler nya skor?

Rörskydd för möbler

Trädgårdsmöbler, stolar och bord behöver också nya skor

Behöver dina möbler nya skor? Kom ihåg att kontrollera att dina möbler har ordentliga skor på sig. Jag vet det själv – jag ser det, hör det och tänker: Det är bäst att jag gör något åt det, bara för att nästa gång inse att stolarna fortfarande “skrapar” runt med en utsliten rörskydd. Dyk ner i våra rörskydd och ring oss gärna om rörskydd har några frågor.

Rörskydd har många olika namn beroende på vad de används till. Det finns många namn på många saker; rörben, rörkoppling, rörstängning, möbelskor, pluggar, ändpluggar, rörskydd, gropar, glidesko, möbelglidare, golvskydd, vinkelglidare, vinkelskydd, plåtpluggar, mutterskydd, sugkoppar, dörrpuffar, rörskydd fyrkant, pluggar, RHS rör, plastpluggar, bendup, gummiproppar, gummiproppar, gummiproppar, plastproppar, ändpluggar, plastlock, plastskor, filtskor, expandrar och rörskydd för stålprofiler.

 • Rörskydd
 • Rörskydd fyrkantiga, runda, rektangulära mm
 • Möbler skor
 • Rörben
 • Avslutning av rör
 • Stängning av rör
 • Plastdockor
 • Proppar av gummi
 • Cloggers
 • Glidesko
 • Golvskydd
 • Vinkelskydd
 • Plåtplugg
 • Dörrbuffert
 • mm.